Am animale de companie și nu vreau ca pisica sau câinele să deterioreze pielea cu ghearele, ce ar trebui să fac?

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la animalele de companie care ar putea deteriora pielea, ar trebui să căutaţi pielea cea mai potrivită pentru o casa cu animale de companie. Probabil că ar trebui să alegeţi familia noastră Protecta deoarece este mult mai ușor de reparat. Reparațiile sunt, de asemenea, susceptibile a fi mai puţin vizibile din cauza finisajelor de culoare aplicate acestei familii de piele.

Ar trebui să mă îngrijoreze dacă noua mea mobilă din piele are linii mici sau pete pe suprafaţă?

Semne precum cicatrici, înţepături de insecte, riduri şi nervuri sunt caracteristici naturale ale pielii naturale. În cazul în care achiziționați produse cu piele din familia Protecta Natuzzi Editions, cea care a fost protejată și finisată pentru a crea un aspect dens, uniform și care se simte astfel la atingere - veţi observa mai puține astfel de semne. Cu toate acestea, pielea din familia noastră Natural va prezenta mai multe semne naturale, cum ar fi înţepături de insecte, cicatrici şi vergeturi, precum și variații ale culorilor. Aceste variații de culoare pot apărea în aceeași piele brută pentru că nu există nici un finisaj aplicat, pentru a da aspectul de culoare consistentă ca cea din familia Protecta. Aceasta este o indicație a autenticității pielii, și nu ar trebui să fie considerată un defect. De fapt, ar trebui să fie tratată ca o ʺmarcăʺ a adevăratei pieli, de înaltă calitate.

Care este diferența dintre pielea naturală şi protejată?

Piele Natural = Piei nefinisate = Mai multe caracteristici naturale / Diferenţe de nuanţe Piele Protecta = Piei finisate = Mai puține caracteristici naturale / Un aspect mai uniform.

Ce este construcția cadrului?

Construcția cadrului variază de la un model la altul. Noi folosim un cadru proiectat, care este o combinație de esenţe de lemn solid, cum ar fi brad/molid sau fag cu placaj, panou din lemn stratificat (OSB), plăci aglomerate, și o folie Masonite. Unele cadre includ metal sau piese expuse ale cadrului care sunt sculptate. Suspensia utilizează un sistem de chingi elastice, care este complet durabil și 100% rezilient. Aceasta înseamnă că, în timp, sistemul de suspensie al cadrului proiectat va dura mai mult decât orice alt tip de construcție cu arcuri. Tipurile de modele pe care le producem beneficiază de acest stil de construcție, deoarece este ușor adaptabil la toate stilurile de mobilier, de la cele cu cadre clasice cu capete de cuie la modelele moderne cu baza deschisă.

Ce fel de umplutura si suspensii sunt utilizate?

Spuma de înaltă reziliență este utilizată în toate pernele Natuzzi Editions. Aceasta respectă standardele de calitate ale Grupului și nu conţine poluanți Freon CFC. Spume de densitate variabilă: folosim mai mult de zece densități diferite de spumă. Acest lucru permite confort personalizat ideal, design şi suport. Căptuşirea cu vată: un strat multiplu de fibre termo-legate, înfășurat în jurul centrului pernei scaunului pentru a adăuga formă și confort. Chinga: chinga patentată de rezistență elastică industrială care este utilizată la tăblie și spate pentru suspensie. Acesta este un material rezilient 100%, care se utilizează în industria automobilelor și aeriană și ia locul tradiţionalelor arcuri metalice. Există câteva avantaje distincte în utilizarea chingii. Aceasta oferă sprijin uniform pe întreaga lungime a cadrului; nu produce nici un zgomot, nu rugineşte, și nu există nici un risc ca arcurile elicoidale să străpungă pernele.

Ce înseamnă termenii referitori la piele?

Şpalt: toate pieile din piele brută trebuie să fie despicate, deoarece pielea brută este prea groasă pentru a capitona sau pentru a fi utilizată pentru orice tip de fabricație. Pielea brută este trecută printr-o mașină în care o lamă feliază pielea brută în două piei brute. Pielea brută de jos este cunoscută sub numele de piele şpăltuită. Această piele brută poate fi finisată prin șlefuire (corectată) și imprimată în relief cu un model cu granulaţie uniformă pentru a fi folosită la părţile exterioare din spate și laterale ale canapelei pentru o ușoară economie de cost, pentru a atinge anumite niveluri de preț. O piele şpăltuită rămâne 100% piele și presupune toate aceleași tratamente de finisare ca și porțiunea superioară cu faţă netăbăcită. Faţă netăbăcită: în procesul de mai sus partea superioară a pieii brute este porţiunea de faţă netăbăcită. Aceasta este utilizată în general în zonele care suferă de uzură mai mare, deoarece pielea netăbăcită este mai compactă decât pielea şpăltuită. Pielea brută netăbăcită este pielea cu faţă netăbăcită care utilizează faţa naturală a pieii. Nici o corecție nu este aplicată feţei pieii. Faţă corectată: piele cu faţa netăbăcită, care a fost șlefuită pentru a reduce unele dintre caracteristicile naturale vizuale. Dintre diferitele tipuri de corecții, cea mai comună este şlefuirea cu nisip și eliminarea completă a texturii naturale și apoi imprimarea unui model cu textură uniformă. Un alt tip de corecție este lustruirea ușoară a pieii pentru a îndepărta denivelările texturii. Faţă imprimată: un model cu textură uniformă este ʺpresatʺ în piele cu ajutorul rolelor. Poate fi la fel de subtilă ca model mărunt cu textură aparent naturală, sau diferită, asemenea texturii de piele de crocodil. Categorii de piele: principalul factor determinant al unei categorii de piele este originea pieii brute. Categoria de piele determină prețul acesteia. Piele trasă: pielea vopsită cu anilină care a fost ceruită sau unsă. Atunci când pielea este trasă, uleiul / ceara se separă, provocând deschiderea culorii.

Cum pot îngriji tapițeria din piele?

Un kit de curățare este disponibil pentru cumpărare în magazinele noastre. În mod alternativ, vă recomandăm să curățați tapițeria din piele folosind un săpun neutru diluat cu apă și o cârpă uscată, moale, albă. Noi nu recomandăm aplicarea nici unui tip de balsam sau produs chimic pe canapea. Pur și simplu ştergerea prafului de pe canapea și curățarea petelor când acestea apar ar trebui să ajute la păstrarea canapelei în stare bună pe întreaga sa durată preconizată de viață. Reţineţi că pielea este un material natural care îşi poate schimba aspectul pe măsură ce se îmbătrâneşte. Mai multe informații: - CUVERTURĂ DIN PIELE - COLECŢIA DIN PIELE PROTECTA - COLECŢIA DIN PIELE NATURAL

Cum pot să cumpăr mobilierul Natuzzi Editions?

Natuzzi Editions nu vinde direct către consumator din fabrică, sau pe internet. Produsele Natuzzi Editions sunt disponibile numai prin intermediul magazinelor Natuzzi Editions sau al comercianţilor autorizaţi ai Natuzzi Editions. Pentru a găsi magazinul sau distribuitorul Natuzzi Editions cel mai apropiat, vă rugăm să consultați Locatorul de Distribuitori.

De ce pielea din mobilierul meu se întinde doar după câțiva ani?

Pielea este elastică și forma sa reflectă gradul de utilizare a unei zone. La fel cum pantofii noi trebuie să se lase, similar şi canapeaua din piele. Această întindere nu este un defect, ci o calitate naturală inerentă a pieii.

De ce prețul mobilierului din piele variază atât de mult?

O parte foarte importantă a prețului produsului final se bazează pe caracteristicile pieii. Cum categoriile de piele cresc, costul produsului final, de asemenea, crește. Cu toate acestea, există mulți alți factori care afectează preţul, inclusiv: dimensiunea, stilul, tipul de picior și detaliile de coasere. Natuzzi Editions depune mari eforturi pentru a se asigura că sofaua dumneavoastră este plăcută din punct de vedere estetic, din orice unghi. Deci, dacă vă decideți să amplasaţi sofaua sau canapeaua modulară în mijlocul camerei, veți observa detaliul de design conferit întregii canapele.

Din cât de multe tipuri diferite de piele pot alege?

Oferim mai multe articole diferite din piele și fiecare este disponibil într-o varietate de culori. Unele sunt mai groase, unele sunt mai subţiri, unele au o a doua culoare adăugată pentru efect, unele sunt imprimate în relief și unele sunt netede. Asortimentul total de culori se schimbă în mod constant, ajungând la aproape 100 de culori diferite de piele. Alegerea este a dumneavoastră, în funcție de gustul și stilul dumneavoastră de viață.

Este adevărat că animalele nu sunt crescute în mod special pentru industria tapițeriei?

Aşa este. Pielea este de fapt un produs secundar din industria cărnii de vită. Cel mai mare consumator de piele este industria de încălțăminte. Numai aproximativ zece la sută din producția de piele brută de la nivel mondial este folosită pentru mobilă.

Lumina soarelui va afecta culoarea canapelei mele?

Toate tipurile de piele vor pierde din intensitatea culorii după un anumit timp. Pielea expusă direct la lumina soarelui se va decolora mai repede. Pieile Protecta vor rezista la decolorare mai mult decât pieile Natural.

Pielea nu este fierbinte vara și rece pe timpul iernii?

Pielea se conformează mediului său. Se adaptează la temperatura unei camere, sau la corpul dumneavoastră aşezat pe ea și va menține o temperatură uniformă, care se va simți plăcut pentru pielea dumneavoastră.

Pielea va crăpa şi se va jupui de-a lungul timpului?

Nu, pielea nu va crăpa şi nu se va jupui de-a lungul timpului, în condiții normale de utilizare. Ceea ce se poate întâmpla este ca finisajul de culoare care a fost aplicat să crape sau să se decojească. Acest defect poate fi reparat de obicei, gândiţi-vă la el ca la vopseaua de pe un perete. Țineți cont de faptul că finisajul nu poate fi ușor reparat în toate cazurile, și că procesul de finisare poate lăsa cicatrici.